Egy csepp menta

Egy csepp menta

Forgalomszámlálás

2014. november 30. - momenta

Bazsival megint kis kiruccanáson vagyunk a mamáéknál. Apa éppen 24 órában programoz, mi pedig ha nem is 24 órában de forgalmat számlálunk. Nem tudom mi lenne, ha kislányom lenne, mit kellene neki mutogatni. Mert a fiúknál egyszerű a képlet: troli, busz, villamos, autók, teherautók, markolók, betonkeverők, traktorok ezek minden mennyiségben jöhetnek. A mamáéknál az ágy, ahol alszunk az egyik legforgalmasabb körforgalomra néz, és amióta a kisfiunk fel tud állni legnagyobb szórakozása, hogy ott kukucskál és csak az alábbiakat lehet hallani:

Bimbimbim vagy Hűűűűűűű vagy Húúúúúúú

Mert neki minden érdekes, persze a buszok, a kamionok és a teherautók kapják a legnagyobb éljenzést és még esetleg egy kis ablakverést is, pedig már párszor elmondtam, hogy nem muszáj az ablakot ütni inkább kopogtassunk a párkányon. :)

Na de ha tata megy el biciklivel és még integet is, akkor az a námbör ván!

Az a szerencse, hogy Bazsi ezt a tevékenységét a nap bármely pontjában képes végezni. Ja, hogy hajnal 3.30-kor kipattan a szeme és már áll is fel hálózsákban az ablakhoz :) Gondolhatjátok mennyire örülök ennek. Az esti elalvást sem könnyíti meg ez a tevékenység, mert Bazsi sztahanovista egy járművet sem mulasztana el. Bár alvásidőben kisebb a forgalom, de minden autótól el kell pápázni, hiszen ők is mennek aludni.

És bár otthon merőben szerényebb a látvány - fák és néhány madár az égen - azért ott is igyekszik a jó munkásembör :)

A bejegyzés trackback címe:

https://momenta.blog.hu/api/trackback/id/tr466942751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása