Egy csepp menta

Egy csepp menta

Csillagos

2014. november 14. - momenta

Nem nem még nem láttam menta színű csillagokat nem ittam annyit. Sőt mostanában nem is fogok, mert már egy pohár bortól is másnap olyan fejfájásom van, hogy ihajj.

Pihen a család. Őszül ha van ilyen kifejezés. Mivel a nyáron szinte az összes megvásárolt fesztiválbérletünket eladtuk és csak 3 napot utaztunk, mert hát ugye lakáskeresés, vásárlás felújítás, így úgy határoztunk, hogy most kipróbálunk egy kis őszi wellnesselést.

Hogy hogyan is kell ezt csinálni? Ez elég nehéz kérdés. Az elmúlt években a legnagyobb komfortot a fesztiválsátrakban a felfújható derékalj jelentette és már örültem ha van melegvíz a tusolóban. De imádok sátrazni, a legjobbakat a sátorban lehet aludni. Majd reggel első a kávé és utána valami kifli, sajt, tömlős, amit valamilyen kitűzővel ki lehet szúrni és kinyomni és mindezt egy fatönkön, vagy egy szép tiszta faasztalon elfogyasztani, amikor is még alig tudod kinyitni a pilláidat. És közben tervezgeted az aznap délutáni, esti koncerteket. Ja, hogy a napközbeni program? Van ilyen. Pl.: túrázzunk! Mindenki nagyon lelkes és eljutunk a tó első stégjéig ott leheveredünk, néha valaki hoz sört, ismerkedünk és máris hipphopp eltelik a nap. Persze vannak olyan túrák, amik kihagyhatatlanok a sör és a bortúra!

Na és most egy pincér elvarázsolt úgyhogy délután folyt. köv. a csillagokkal :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momenta.blog.hu/api/trackback/id/tr276895607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása