Egy csepp menta

Egy csepp menta

Csillagocskák

2014. november 14. - momenta

Már túl vagyunk egy "biciklitúrán", amikor is Bazsi bealudt a bringán, szépen felhoztuk a szobába és most megkezdte rendes délutáni remélhetőleg hosszú alvását.

Szóval ha valaki szereti Gyulát és van kisgyereke szívből ajánlom a Családi Wellness Gyula Hotelt. Mi harmadik napja tengetjük itt életünket. Kb. hasonlóan érzem magam, mint egy fesztiválon. Minden az evésről, kikapcsolódásról, szórakozásról és egyeseknek az ivásról szól.

Reggel ébredés: amikor a kisfiunk kelti a családot. Most éjszaka hajnali egykor is felébredt és indult játszani, mert gondolta már reggel van. Azután svédasztalos reggeli elfogyasztása. Minden van, ami szem szájnak ingere és ami nagyon fontos, hogy a legkisebbekre is odafigyelnek. Az, hogy van műanyag étkészlet egy dolog, de minden reggel van finom tejberizs vagy tejbegríz, ma almás zabkása, joghurtok, sajtok, gyümölcsök és hát a felnőttek sem panaszkodhatnak. De első a kávé ugyanúgy, mint a fesztiválokon, csak éppen szépen megterített asztalnál, ami a távozásunk után -  annak ellenére, hogy a gyerek egy időt az etetőszékben tölt, majd anyánál jobb lenne, anya kanalával jobb lenne, és jó lenne mindent tejberizzsel összekenni - már csak nyomokban tartalmazza azt a letisztult eleganciát, amit egyébként sugároz.

A reggeli után lehet választani wellnessmedence, bugyogás, aquazumba (helyes animátorfiúval), vagy nagy séta a parkban, a vár körül - szerencsére szuper őszi időnk van - esetleg bringabérlés, vagy ott az óriási játszóház. Déltől háromig egy laza ebédet lehet elfogyasztani, majd újból ejtőzés, játszóház, wellness vagy üldögélés a lobby bárban, ahol az előző bejegyzésemet is írtam és csacsogni a jóképű, kedves, zavarbaejtő mosolyú pincérfiúkkal.

Este hattól svédasztalos vacsora kétféle levessel és utána mennyei étkekkel és süteményekkel. Még szerencse, hogy csak öt napot maradunk, bár jól hozzá lehet szokni ehhez a pazar kiszolgáláshoz.

Amit biztosan nem fogsz csinálni, ha idejössz: nem fogsz enni a Kézműves cuki méltán híres sütijeiből és a Hamburger Bárat sem fogod meglátogatni, ahol Bíkís megye legjobb hamburgerét ehetnéd és mindig sor van. Tehát ha egyéb gasztronómiai különlegességekre vágysz és mondjuk nincs kisgyereked, akkor ne itt szállj meg, arra is van tuti tippem! De ha a SZÉP kártyádról el kell költeni a pénzt, kényeztetésre, igazi pihenésre vágysz, a wellness részlegből a Csigakertet szeretnéd csodálni és a kisgyerkőcödet is biztonságban és jó helyen szeretnéd tudni akkor ne habozz. Itt mindig teltház van!

A bejegyzés trackback címe:

https://momenta.blog.hu/api/trackback/id/tr986896017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása