Egy csepp menta

Egy csepp menta

A vásárlásról

2014. december 10. - momenta

Nem tudom ki hogy van vele, de én mostanában a vásárlások többségét interneten keresztül intézem. Na jó azért 1 liter tejet nem ott veszek, de a nemszeretekababakocsibanülni, mindentmegnéznékésmegfogdosnék 14 hónapossal csak célzottann lehet vásárolni, lehetőleg listával. De általában elfelejtek listát írni, majd csak az ebéd legfontosabb hozzávalóit hagyom ott a boltban :) Bár az is lehet, hogy jobb ha nem főzök ebédet, mert ma is sikerült leégetnem kicsit. Mert hát ha az ember lánya közben tereget, pakolászik és mindezt a kis örökmozgóval háát jobban oda kell figyelni!

Tegnap este eljutottunk végre oda, hogy feladtuk a gyerekek játékrendelését. Két helyről vadásztuk össze az áhított darabokat. Ma délelőtt már kaptuk is a telefont, hogy pont a Bazsi ajándéka elfogyott, de a hívó fél nagyon készségesen próbált más típusú járműveket ajánlani, ami van még raktáron, d emi hajthatatlanok voltunk. Még mielőtt kérdeznétek nem nincs a gyereknek jogosítványa. Megkapja a járgyányt aztán majd jöhet a jogsi ;)

Így anyuka gyorsan lecsapott egy kicsit drágább másik internetes áruházban egy ugyanolyan szépségre. Azonnal ki is fizette, hogy tuti legyen a tuti. Majd pár órával később az apuka kapja  a telefont az előző helyről, hogy az egyik nagy hiperlánc visszamondott jó pár raklap terméket, köztük Bazsi szíve-vágyát, így tudnak nekünk küldeni. És igen a játékwebáruházak karácsony előtti rohanásában, az őrültekházában van ilyen eladó, aki képes és visszahív, annak ellenére, hogy csak 1 db terméket rendeltél volna tőlük. Le a kalappal!

Nekünk nagyon jól esett!

Csak ilyen pozitív visszajelzéseket kívánok Mindenkinek az ünnepi időszakban IS!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momenta.blog.hu/api/trackback/id/tr526973801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása